2011. július 9., szombat

Előszobai kis asztalkák

Az előszobába kell egy kis asztalka, komód vagy bármilyen polc, amire le lehet tenni a kulcsot, a forgalmit, a rúzst vagy éppen egy cumit.
Ide készítheted ki amit tutira nem akarsz másnap induláskor otthon hagyni. Azért, hogy a bútor ne egy rendetlenség halmaz legyen, érdemes kitalálni rajta a dolgokat. Fiókok, kosarak, kis tálkák, aminek mind szerepe, funkciója van.
 Nagyon jól mutat az élénk kék lambéria előtt a fehér sok fiókos komód. Minden családtagnak van egy kosara és egy képe, amire kulcsát, egyéb fontos dolgait teheti. A fiókokba mehetnek a nagyobb tárgyak. Tökéletes tengerparti hangulat. A lambéria pereme a kis díszeknek ad otthont. A fenti fogassor keretezi az összképet a szizálszőnyeggel.
A két szív gyertyatartó és a képkeret is tetszik nagyon.
 Letisztultabb kivitelben, skandináv módra.
 Olívazöld fal előtt fehér kis rakodó asztalka, a tulaj minden nap mást olvas a buszon. Épp amihez kedve van.
Praktikus nagy családhoz.
Ez egy bár asztal, de megfelelő lehet egy előszobába is. Rusztikus, mediterrán. A tükröt nem kérem, de a napraforgót is.
Te melyiket választod? 

3 megjegyzés:

  1. Bár mindegyik nagyon tetszetős, nekem az első jön be NAGYON!!!!Meg is fogom valósítani.:) Már nagyon rossz az állandó kulcs és egyéb keresése családtag részéről.:)Eszméletlen jó ötlet ez a személyre szabottság!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Klassz kis képeket hoztál! Nekem is az első tetszik a legjobban! Bár mi már csak ketten lakunk , akkor is jó ötletnek tartom a megvalosítását!

    VálaszTörlés
  3. Ugye megfigyeltétek már, hogy az első kép minden bejegyzésemben a kedvenc? Általában nekem is az tetszik a legjobban, amit elsőnek teszek be. :)
    Tényleg nagyon praktikus is nem csak szép.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...