2011. szeptember 10., szombat

Számos body ajándékba

Fejembe vettem, hogy egyre több olyan ötletet mutatok nektek, amik igazán frappáns, egyedi és hasznos ajándékok lehetnek babalátogatós ajándéknak. Írtam már a pelenkatortáról és most itt egy újabb ötlet, ami tényleg nagyon egyedi. Ismeritek azokat a pólókat, amikor a terhes anyuka nagy pocakján van egy szám (8 hónap), vagy valami felirat? 
Hát ez a frappáns ajándék is ezen a vonalon halad. 

Anyagszükséglet: néhány különböző méretű body vagy kis póló. Nagyon fontos, hogy gyakorlott anyukával vagy egy szakképzett eladóval vedd meg, mert az egész ajándék mehet a kukába, ha nem jó méreteket vásárolsz. Felvasalható fólia, amire nyomtatni lehet. Mondjuk itt vehetsz ilyet. És kell még színes anyag, ha egyszínű kombidresszeket vettél. 

Elkészítés: egy fedő vagy bármilyen kerek tárgy segítségével készíts kör sablont, ezt kell kivágni a színes anyagokból. Majd nyomtasd ki a kívánt szöveget: 1 hetes, 1 hónapos, 2 hónapos, 3 hónapos, 4 hónapos, Fél éves, 1 éves. Igazából bármit írhatsz rá. Fontos, hogy előbb papírra nyomtasd ki és vágd ki a feliratot, majd tedd rá az anyagra, hogy ellenőrizd a méretet, annak érdekében, hogy tényleg jól mutasson a szöveg a pici ruhán. 
Ha megvagy a nyomtatható fóliára való nyomtatással, akkor minden egyes betűt vágj ki száradás után és egyesével vasald fel a körre, majd ezeket a köröket varrd fel a megfelelő ruhára. Itt is figyelned kell, hogy nehogy az 1 hónapos feliratot az 1 évesnek való rucira applikáld fel. 

Készen is vagyunk, tedd a göncöket szép dobozba. Tuti siker ajándék! Ja, és még arra is számíthatsz, hogy minden hónapban fogsz kapni egy fotót a gyerkőcről az általad készített ruhában. 













Szeretnél egy ilyen dobozt kapni ajándékba, ha babád születik? 



2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...