2011. november 15., kedd

Ajándékkártyák a csomaghoz

Elmondjam velem mi szokott történni 24-én a fa alatt? Hát, az úgy szokott lenni, - ugye érzitek, hogy múlt időben beszélek, mert idén nem így lesz, - hogy a szépen becsomagolt csomagokat tapogatom, nyomkodom, és próbálom felidézni magamban, hogy mi a fene lehet abban a gyönyörűen becsomagolt meglepetésben. Mert ha végre eszembe jut, hogy mi van benne a tapintása alapján, akkor rájövök arra is, hogy az kinek az ajándéka. Nálunk sok ember van Szenteste, sok ajándékkal és az a szokásunk, hogy a legapróbb dolgot is külön csomagoljuk. Minden évben csinálok kártyákat az összes megajándékozottnak, de általában arra már nincs időm, erőm, hogy az összes ajándék mellé készítsek. Most másképp lesz! 
Megmutatom, hogy melyek azok az ötletek, amik nekem valamiért nagyon tetszenek. És remélem, hogy nektek is!

Szeretem a natúr papírokat. Szívek varrva, spárgával.
Ragasztós szalag, tényleg csak ki kell vágni. Gyors.
Zászlócska. Bunting a képeslapon is jól mutat, nem csak az ágy felett.
Kinyomóval és mögé ragasztottak a csomagolópapírból. Így változatos ajándékkísérőket lehet csinálni, akár többféle papírból is.
Egyszerű fehér papírra nyomtatva. A piros papír nagyon hatásos. A zsineg is különleges.
Pogácsaszaggatóval gyártott, hőre keményedős gyurma és egy nyomda kell hozzá. Kedves emlék marad később is. Alkoholos filccel írhatjuk rá a tulajdonos nevét a hátuljára és az évszámot.
Ez  nem nyomda! Fehér papír és ragasztós szalagok kavalkádja, vidám és nagyon ötletes!

És végül egy újrahasznosítás, az újságpapírba csomagolt ajándékok mellé mindenkinek a kezdőbet
betűjére szóló kártya. Ez az ötlet akkor nem jó, ha a családod tagjainak neve: Zalán a férjed, a nagylányod Zoé, a középső Zakariás, a legkisebb Zétény és téged Zitának hívnak.
Melyik tetszik neked?
Forrás

3 megjegyzés:

  1. :)) Nagyon cukik!!! Nekem a legelső tetszik nagyon...épp most készülök apró kockás anyagot venni, de akkor bizony be kell kalkulálnom a mennyiségbe a fenti verziót is...jajj...naggggyon jók! KÖszi Lili!

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon ötletes és jó! Őszintén mondom nagy hirtelen nem is tudnék választani.Kockás mondjuk a szívem csücske bármi is az!

    VálaszTörlés
  3. Szuperek!Köszönöm!Melyik tetszik? én is nagyon szeretem a natur papírokat!
    A legjobban az újságpapíros tetszik!!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...