2011. december 11., vasárnap

Unod a lófrálást? - Ajándék ajánló

Hasztalan járod a várost és nem találsz megfelelő ajándékokat? Vagy éppen a borzasztó tömeg az, ami kihoz a sodrodból? Bevallom, annak ellenére, hogy én nagyon szeretek nézelődni, szeretek könyvesboltokban, piacokon akár hosszabb időt is eltölteni és akkor még nem beszéltem a lakberendezős helyekről, a tömeg, az ami decemberben kiüldöz ezekről a helyekről. Most azt a stratégiát választottam, hogy ahova lehet elmegyek olyankor, amikor tutira nincsenek sokan. Péntek délután nem teszem be a lábamat egy áruházba sem és a hétvégére is lehetőleg más programot választok. A rendelések egyre nagyobb szerepet kapnak vásárlásaimban, nagy öröm amikor a postás hoz valamit. 
Ha te is szívesen vásárolsz otthonról, akkor nézz szét, tülekedés mentesen az Ajándék Dekor Shop in Shop kínálatában. 5000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén díjmentes a kiszállítás.
A héten olyan termékeket mutatok, amiknek én örülnék vagy szívesen adnám őket.
Van olyan barátnőd, aki szereti a hortenziát? Ok, rossz volt a kérdés, van akár egyetlen barátnőd vagy női rokonod, aki nem szereti a hortenziát? Szerintem ilyen nem létezik! Én imádom, lehet fehér, klasszikus kék, vagy ilyen extra rózsaszín. Ez a luxus kivitelezésű fine bone porcelán kávésbögre dobozban biztosan a kedvence lesz minden hortenzia rajongónak, 1249 Ft.

Ez a kis talicskát, nem az unokaöcsédnek ajánlom, inkább anyukádnak, ha szeret kertészkedni és szereti a teraszt díszíteni. Kis kocsin tarthatsz virágokat, de lehet állandó dísze a terasznak, most kerülhet rá néhány alma egy régi üvegben égősor. Ősszel húzhatod rajta a tököket, tavasszal a tulipánok színes cserepeit tedd rá. 8969 Ft a "szekér" ára. 

Akár ajándékozhatod a nagyinak, ha szereti a divatos, romantikus dolgokat. De lehet remek meglepetés a barátnődnek egy kis célzás gyanánt, hogy jó lenne, ha a sült krumpli készítés tudományát bővítené mostanság. A babarózsák és a fodrok minden romantikust megfognak 18-90 év között. A kötény ára 1889 Ft. 
Adhatod szettben a köténnyel vagy edényfogóval, de önmagában is megállja a helyét barátnőnek, aki szeret szépen tálalni. A kenyérkosár ára 1479 Ft.
Sokan szeretünk ékszert kapni, köztük én is. Nem drága, puccos arany, gyémánt csodákra gondolok. Egy szép üveg gyűrűre vagy egy érdekes kitűzőre. Ahogy gyarapszik az ékszergyűjteményünk, úgy van szükség egyre több megfelelő tárolóhelyre is. Ez a tükrös két fiókos szekrényke pont ilyen lehet. Az ára 3809 Ft.
Vannak olyan dolgok, amiket az ember nem vesz magának, de mégis vágyik rá. Akár egy ízléses piperetükör, amit mindig a táskájában tarthat. Lehet, hogy éppen egy sportos hátizsák van nálad, de ha ott lapul benne egy ilyen kristályokkal díszített tükröcske, tudhatod, hogy királylány vagy. :) Az ára 1619 Ft.
Manapság nagy divatja van a teázásnak. Szerintem nem véletlenül, mert teázni jó. Teakedvelőknek jó ajándék lehet valami extra tea, persze nekik ne a filteres változatot vedd. Ez az ónból készült tealabda nagyon csajos, különösen a lepke rajta, 1299 Ft. A kolléganőd, aki folyton teázik biztosan örül majd neki.
Ha rokonaid nem csak teázni szeretnek, de a szép tárgyak is vonzzák őket, akkor nekik jó lesz ez a fehér teás doboz, amibe kávékapszulát is lehet tartani. 46 centi hosszú, jó sok finomság fér bele. 2509 Ft.
A férfiak körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a főzés. Ezt a tendenciát én abszolút támogatom, olyan jól tud esni egy különleges vacsora. Ők valahogy tényleg másképp főznek, mint mi. Nem tudom mi az oka, talán tényleg más bolygóról jöttünk... Egyre több férfi körében tapasztalom, hogy utaznak az ínyencségekre, mint a különleges sajtok, az extra ecetek, olajok. Ha ilyen pasival osztozol lakásodon, biztosan örül majd ennek a sajtszeletelőnek, amivel extra vékony szeleteket fabrikálhat. A látványos búra alatt pedig a fogyasztásig látható marad. 2899 Ft a sajtszeletelő ára.
A fa kínálótál szerintem sok embert levesz a lábáról. Méretes, nehéz és nagyon látványos. 38 centi hosszú, középre mehet valami szósz, a két szélere sonka, kolbász esetleg zöldségek. Egy falusi disznóvágás vagy egy olasz tésztavacsora előételei is tökéletesen megférnek rajta. 3909 Ft.

Mit szeretnél kapni ezek az ajándékok közül? És mit adnál szívesen?


Korábbi ajánlóim: Minden, ami rózsás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...