2012. február 8., szerda

65. házassági évforduló

Hatvanöt év, 65 év! Az több mint kétszer annyi, amennyit eddig éltem. (Matekosok számoljatok, akkor maximum hány éves lehetek?)  Ez a kedves idős pár, már hatvanöt éve házas, unokájuk rendezte tiszteletükre az 1940-es éveket idéző kaliforniai szüreti teadélutánt. Lehet, hogy pont egy ilyen alkalommal ismerkedtek meg? A vintage itt tényleg helytálló, a helyszín egy szőlőskert.
A partin egy fantasztikus nagynéni munkái láthatóak, szinte mindent ő készített saját kezűleg, a sütiktől a díszekig. A profi fényképekért az egyik unoka, Juliane Berry, a híres fotós, a felelős.


 Ugye milyen édesek? Van egy tanácsuk is. A hosszú és boldog házasság titka: mindig hinni kell egymásban és soha nem szabad mérgesen lefeküdni.
Meg kellene fogadnunk, ugye?
Melyik a kedvenc részleted a teadélutánon?


4 megjegyzés:

  1. Istenem! Milyen aranyosak!!! Nekem a kedvencem az a kép,amikor a néni a bácsi vállára hatja a fejét! Micsoda harmónia....mind erre vágyunk igaz? Egy igaz társra a rövid földi életünkben.
    Csodálatos!
    Köszi Lili!!!!

    VálaszTörlés
  2. nekem az utolsó két kép tetszik, látszik az összhang köztük. Egyik ismerősöm mondaná, h még most turbékolnak szavak nélkül! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez fantasztikus!!! Nekem is az utolsó kép a kedvencem! Az a cinkos mosoly, most is csupa élet, szeretet és örök fiatalság!
    Őszinte csodállattal hajtok fejet az idős pár előtt, mert nem kevés lemondással, megértéssel és toleranciával lehet eljutni idáig és persze rengeteg szeretettel.Ami sajnos mostanság nem a fő erények közé tartozik. Csodálatra méltő és példaértékű! Hétköznapi hősök ők! Azt hiszem elmentem ezt a képet, köszi Lili!

    VálaszTörlés
  4. A két utolsó kép nagyon megfogott. Ahogy egymásra néznek, árad belőlük a szeretet, a tisztelet és az odaadás! Így kellene nekünk is, és akkor mi is biztosan megkapnánk, hogy ilyen sokáig éljünk egymás mellett!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...