2012. március 27., kedd

Húsvéti ajánló- Ajándék Dekor Shop in Shop

Rendszerese olvasóim már megszokhatták, hogy alkalmanként ajánlót készítek melynek keretében az Ajándék Dekor Shop in Shop üzlet kínálatából válogatok. Közeleg a húsvét, az anyák napja és számtalan névnap. De lehet, hogy csak magunkat szeretnék meglepni valami tavaszi "jókedvre derítő ajándékkal"? Akkor remek lehetőség, hogy rendeljünk az Ajándék Dekor Shop in Shop áruház kínálatából. Az ország egész területén 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. (Minden kép alatt, a zöld szövegre kattintva egyből a webáruház aktuális oldalán találod magad.)



 Mindent imádok, ami pöttyös. Szívesen kávézgatnék ebből a barna alapon fehér tűpettyes kávéscsészéből, amihez formás alj is tartozik. A 13 cm-es csésze és az alj ára, együtt 1039 Ft. Kiemelt darabja lehet a konyhádnak. 
 A csésze mellé tökéletes ajándék lehet színben, mintában hozzá illó kaspó is. 11 cm a legkisebb ez579 Ft, de számos méretben megtalálható. Akár egy hármas szettet is adhatsz ajándékként, amiben 11-12-14 cm-es cserepek kapnak helyet. 
 Néhány évvel ezelőtt még luxusnak számított az orchidea. Mára nagy örömömre, szinte minden lakást díszíti néhány látványos cserepes virág. Vannak akik egyenesen rajonganak a színpompás példányokért. Számukra biztosan öröm egy ilyen csészéből inni a reggeli kávét. A csésze három méretben kapható, a középső 15 cm, amelybe már egy finom habos cappucino is belefér, 1689 Ft. 
 Egyesek szerint az orchideát átlátszó cserépben célszerű tartani. Én mindig fém kaspókban tartom őket és virágoznak. Ezért merem ajánlani, ez a cserepet is, mely 739 Ft és 12 cm. 
 Akár a húsvéti asztalra is teheted ezeket a fém kis öntözőkannákat, vagy elhelyezheted a lakás különböző pontjain őket. 1459 Ft a szett ára. 

 Három cserép fér a fából készült rózsamintás antikolt virágtartóba, mely 26 cm. 1429 Ft az ára. 
Anyák napjára, húsvétra ajándékba is tökéletes lehet ez a fa virágtartó, melyet színes madárka, virág díszít. 1109 Ft, a 17 cm széles ládikó.

 30 centiméteres bádogkaspóban primulák, hagymások tökéletesen mutatnak a tavaszi ablakban. 
Egyre többet kávézunk, étkezünk a szabadban, ahol a szél meg-meg lebbenti az abroszt, a szalvétákat. Ha ebbe a fa szalvétatartóba teszed őket és rácsukod a a leszorítót biztosan nem repülnek el. 1299Ft az antikolt fehér szalvétatartó ára. 

Mi az amit leginkább el tudnál képzelni az otthonodba? Vagy szívesen adnál ajándékba, kinek adnád, mit? 
Köszönöm, hogy megosztod a véleményed! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...