2012. július 22., vasárnap

Laura Ashley Lakberendezés 2012

Külföldi utazások során ámuldozva, sőt megrészegedve láttam a Laura Ahley üzletek kínálatát. A nagyasszony neve, talán elsőre a divat rajongóinak ismerős, de mára ahogy sok márkánál tudjuk a divat és a lakberendezés elválaszthatatlan páros lett, így történt az egykor textiltervezéssel, mára klasszikusnak számító ruhák készítésével foglalkozó Laurával is. 1985-ben hunyt el, de üzletei talán még nagyobb sikernek örvendenek és megtalálhatóak a világ minden pontján. A vidéki stílus kedvelői számára nem is kérdéses, hogy miben rejlik az évente megújuló kollekció, a több ezer darabos kínálat sikere. Apró minták, virágos, csíkos, egymással színben és motívumokban harmonizáló kollekciók. Tapéták, ágyneműk, porcelánok, tükrök, függönyök, párnák és teljes bútorkollekció fémjelzi a lakberendezési üzleteket. Évszakonként megújuló fantasztikus katalógussal rukkolnak elő.
 Egy kis válogatás az idei nyárból és tavalyi kedvencekből.
Nézelődésre ajánlom a legfrissebb katalógust: Katalógus Ősz 2012
 
 A képen minden a kollekció része. Az újságtartó kosártól kezdve, a tapétáig, párnákig, bútorokig vagy az étkezőben található képekig a falon.
 
 Nagyon hatásosan kombinálják a színeket, az azonos mintával készült kollekciókat.
 Kerti uzsonnához is minden kelléket megtalálunk.
 A szürke és kankalin sárga virágos páros az idei év egyik slágere. Laura a nyolcvanas években hozta be a lakberendezésbe, az akkor még jóval erősebb kankalin sárgát.
 Csíkos és kockás.
 A modern színek, anyagtársítások sem állnak távol az alkotóktól. Csillár, a székszoknya, a kecses üveg tálak mind- mind a kedvenceim között vannak.
 Klasszikus kis virágos.
Kék és bézs. A zafír kék Laura Ashley egyik védjegye.
 Teljes konyhakiegészítő sorozat türkizben.
 El tudnád képzelni ezeket a kiegészítőket, bútorokat az otthonodban?




1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...