2012. augusztus 22., szerda

Lehet a te új otthonod! Eladó családi ház Baranyában!

Ha úgy érzed, hogy elég volt Pécs nyüzsgéséből, ha szeretnél végre családi házban élni, ha nem bírod a szomszédokat a fejed felett. Ha virágoskertre vágysz, ha normális környezetben szeretnéd gyermeked felnevelni, de nincs egy vagyon a zsebedben, akkor jó választás lehet számodra a felújított Bükkösdi családi ház, ami egy pécsi panel árából kijön. 
Hol is van Bükkösd? Baranya megyében, a Mecsek és a Zselic találkozásánál, Pécstől 25 km Nyugatra található.

Kiknek ideális a ház? Családoknak, akár több gyerekkel vagy nagyszülőknek, akik sokat szeretnék az unokákat vendégül látni. Ajánlom még lovasoknak, akik megunták a drága bértartást, ugyanis a házhoz istálló és körbekerített legelő is tartozik, újonnan épített villanypásztorral. Akik a horgászatban, a túrázásban lelik pihenésüket, álmaik otthonának fogják érezni ezt a házat, ugyanis faluban található a 6,5 hektáros horgásztóban számos őshonos hal él és mindkét partján horgászásra kialakított terület található. 

Milyen a ház? Hangulatos, több kisebb szeparálható helyiséggel és tágas közösség terekkel, hatalmas kerttel rendelkezik. Nappali, étkező, három szoba plusz egy fél, 85 négyzetméteren. 
A hatvanas években épül ház 2012-ben került felújításra. Új burkolatok, festés, villany-és vízvezetékrendszer korszerűsítése történt. 
A házban a szobákban hajópadló, a vizes helyiségekben új járólap és csempe található. Azonnal beköltözhető az istálló is, egy- két ló számára tökéletes környezet van kialakítva. Napközben a villanypásztorral határolt karámban legelhetnek a lovak, este az istállóban, terület 3500 négyzetméter. 
A házhoz pince és garázs is tartozik.

Mennyi az ára? 11 millió Forintot kérnek a házért.
 Az L alakú ház belső udvara remek hely ücsörgésre, családi játékra. 
 A ház az utca felől. 
Az udvar térburkolattal fedett.
Nappali.
 Hálószoba. 
 Gyerekszoba. 
 Hely a könyveknek, íróasztalnak. 
 Egy légtérben mégis szeparálva kapott helyet az étkező, konyha és a nappali. 
 Az étkező nagyon világos, burkolt teraszra néz. 
Új konyhabútor és csempe került  a konyhába az idén. A gázpalack elé még hiányzik egy kis függöny, de az új tulajdonos biztosan varr majd egyet. A házban, ahogy az egész településen nincsen gáz. Központi fatüzelésű kazán melegíti a házban található radiátorokat. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 
A terasz közvetlen kapcsolatos az étkezővel.  
 
 A ház mellett felszerelt, korszerűsített istálló található. A ló nem eladó! Ellenben a tűzifa igen, tehát idén már nem kell fát vágni! 
 A kerthez óriási kerített karám is tartozik. 

Telefonszámot emailben adok, ha érdekel írj az otthonzalaban@gmail.com címre! 
Megköszönöm, ha ajánlod ismerőseidnek, barátaidnak, ezt a kellemes otthont! 


4 megjegyzés:

  1. Fúúú, de kár, hogy olyan messze van...nagyon szép!

    VálaszTörlés
  2. Most nagyon sajnálom, hogy már van házunk!:) Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik és mennék szívesen,ha tehetném...:(

    VálaszTörlés
  4. Ilyesmi kellene nekem Sződliget Göd körül..

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...