2012. november 21., szerda

Ezüst karácsony - Művészet és Dekoráció



 Karácsonyig, a kedvenc zalaegerszegi üzletem kínálatát mutatom be nektek hetente. Egy-egy témát, színvilágot, hangulatot járunk körül. Bízom benne, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő összeállítást.
Gyukli Zsuzsával, az üzlet tulajdonosával válogattuk össze ajánlónkat, mutatunk klasszikus piros dekorációötleteket, lesz rózsás is, a héten pedig az ezüst-szürke témát, dolgozzuk fel. Hétről hétre olyan összeállításokat mutatunk be, melyeknek minden darabja megvásárolható a Művészet és Dekoráció webáruházában. Így, akik nem Zalában élnek, ők sem maradnak le semmiről.
Csatlakozz az üzlet Facebook oldalához és minden akcióról, új ajánlatról azonnal értesülhetsz.
  Az ünnepek közeledtével szinte elengedhetetlen egy szép sütis tálaló, lehet ez emeletes, amilyen az enyém is, vagy az egyik legújabb darab, ez a kovácsolt lábakon álló üvegtál. Nagyon szép az íves fogantyúja. Ahogy a fotón is látszik, nemcsak sütemények kínálására alkalmas. Része lehet akár az asztali dekorációnak, de ünnepek előtt is elrendezhetünk már rajta különböző gömböket, díszeket. Mi nagy ezüst mozaikgömböket helyeztünk el rajta különböző méretben.
 Nálatok is csenget az Angyalka, Jézuska, ha be lehet menni a szobába? Nálunk az a szokás, hogy amikor kész a fa, és már szól a Három Királyok, aztán halk csöngetést hallunk, akkor lehet bemenni a titkos szobába, ahol a karácsonyfa áll. Ilyen alkalmakra, vagy az ünnepi ebéd kezdetének jelzésére is tökéletes lehet ez a kis csengő. Melyik a kedvenced: a most olyan divatos szarvasos vagy a klasszikus liliommintáért rajongsz?
 Képkeretet ajándékozni szerintem inspiráló dolog. Mert ha valaki kap egy szép keretet, akkor legalább néhány jól sikerült képet elő fog hívatni a digitális képek közül. Legalább karácsonyra hívassatok elő néhány fotót a nagyinak, dédinek ajándékba! Nekik (nekem is) ez az igazi fénykép, nem a gépen szereplő fájlok. Akár családnak is adhatunk egy ilyen nagy képkeretet közös ajándékképpen. Olyat válasszunk, ami illik a nappali, a lakás stílusához!
 A gipsz angyalok örök slágerek. Az üzletben most számos méretben és formában megtalálhatók.
Szeretem azokat a karácsonyi dekorációkat, amelyek nem kifejezetten karácsonyi kellékek. Amiket nem akarok januárban kényszeresen elpakolni. Ilyen ez a fém tartó is, ami akár nyáron, tavasszal vagy ősszel is lehet a lakás dísze. Mindig az aktuális terményeket tenném bele, vagy éppen színes dekorgömböket, esetleg almákat vagy egyik növényemet.

Melyik a kedvenc tárgyad az összeállításból? Mit szeretnél a karácsonyfa alatt találni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...