2012. december 4., kedd

Karácsony szürkében- Exkluzív ajándékok


Galamb, egér, hamu, antracit, ezüst, mind-mind a szürke árnyalatait rejti. A szürke egy remek lehetőség, mivel szinte minden színnel passzol. Ha olyannak keresel ajándékot, akinek nem tudod milyen színű az otthona, csak a stílusát sejted, akkor a szürkével nem foghatsz mellé.  Erre a hétre a Művészet és Dekoráció Üzlet kínálatából, olyan exkluzív ajándékokat válogattunk, melyek bármelyikét örömmel találnám a fenyőfa alatt.
Ezek a különleges darabok meghatározzák akár egy egész helyiség hangulatát, mert minden szemet magukra vonzanak, akár egy karizmatikus férfi vagy egy gyönyörű nő. Míves kidolgozás, igényes formaiság jellemzi a tárgyakat. Otthonukra igényes pároknak, családoknak ajánlom.
 Mivel a tárgyak cinkből készültek időtállóak, kültérre is alkalmasak, akár dekorációként is.
Karácsony közeledtével hajlamosak vagyunk idényjellegű dolgokat vásárolni. Ezek olyan tárgyak, melyek évek múlva sem mennek ki a divatból. Klasszikus és igényes ajándékok.


Különösen télen szeretjük a meleg fényeket. Egy nagy tömbgyertyával egy nagy lámpás képes egy kisebb szobát is bevilágítani. Teraszra vagy ablakpárkányra is el tudom képzelni ezt a lámpást. 


A Murcia kelyhek három méretben és mintával kaphatók. A karácsonyi dekoráció részeként tehetünk bele gyertyát, gömböket, fenyőtobozokat. Nehéz, stabil darabok, nem fújja le a szél a kültéri asztalról, ablakpárkányról sem.

 A cirádás minta visszaköszön a lámpás és a kehely fémmintáján egyaránt.

Éjjeli szekrényre, kandallóra, tálalóra egyaránt tehető ez a díszes kehely. Jól mutat minden térben, mert a szürke remek kiegészítője lehet bármelyik színnek.
 


Dekorációnak, süteményeknek, gyümölcsnek. A konyhából egy könnyed mozdulattal vihetjük az étkezőbe a teli tálat.
Tartós, letisztult darab. A cink és az üveg kellemes párosa.


Mit szeretnél a karácsonyfa alatt találni? Mit adnál szívesen ajándékba ezek a tárgyak közül?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...