2012. december 12., szerda

Piros Karácsony- Művészet és Dekoráció


Gyerekkoromban mindig piros krepp-papírba csomagoltuk a szaloncukrokat, mert az akkor kapható rondaságok nem feleltek meg a szüleim kifinomult szépérzékének. Piros üveg- és szalmadíszeink voltak. Ma is ugyanúgy megállná a helyét a húszon X éves fánk.  Vajon hogy lehet, hogy egyes régi családi képeket nézve bizonyos karácsonyfák, karácsonyi dekorációk láttán a falra mászom,  másokat akár most is kitennék? 
Talán ez jelenti azt, hogy valami klasszikus, időtálló és örök? A kis piros almákat ma is szívesen feltenném a fánkra, de helyet kaphatna az üveg szódásszifon vagy a madárka is. 

Számomra, ahogy oly sok ember számára a karácsony igazi színe a piros. Kacérkodom a gondolattal, hogy milyen gyönyörű lenne egy hófehér fát készíteni, vagyis rendelni az angyaloktól. Vagy a most olyan divatos nagyon színes is tetszik, de félek, ha ott állna a fa a nappaliban, amikor megszólal a pici csengő, akkor hiányoznának a piros díszek. Még van két hetem gondolkodni, addig is megmutatom a legújabb összeállítást a Művészet és Dekoráció üzlet kínálatából.
Idén az abszolút sláger az üvegdísz, a pöttyös, a virágos, a kockás. 



A mi fánkon idén biztosan lesz ilyen!  Kis szív üvegdíszek. Akciósan 200 Ft darabja. 

Vintage dobozka, akár ajándékok csomagolására is tökéletes. Süti, extra bonbonok kerülhetnek bele. Később tarthatunk benne fotókat,  iratokat, ékszereket, titkokat. Nagymamának ajándékba?


 Csomagolás helyett, teát tehetünk bele vagy kávét, de ötletesek akár egy kis manikűrszettet is elrejthetnek benne. Egy-két szép lakk, körömlakklemosó, vatták, csillámok, kézkrém. Szerintem minden lány örülne egy ilyen összeállításnak. Dobozok.
 Ajándékba a szomszédnak.Szív.
Vicces, vidám  reggelizőszett. Nemcsak karácsonykor szeretném a rénszarvasokkal indítani
a napot.

 Barátnőknek ajándék. Hozzá egy finom tea, keksz. Tökéletes.(Csésze, kanna)
 Azoknak, akik az eszpresszót szeretik és nem a nagy tejes kávékat, cappucinókat.

Egész télen kellemes hangulatot hoz az ablakba.

Mi a kedvenced az összeállításból? 
Mit szeretnél a karácsonyfa alatt találni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...