2012. június 28., csütörtök

Fahéj Magazin - Nyertes lista

Megvannak a nyertesek! Fahéj Magazinnal közösen indított játékunk eredményeként 6 darab magazint sorsoltunk ki. Azt kérdeztük tőletek melyik a kedvenc fahéjas ételeteket? Nagyon sok válasz érkezett, amiből is látszik, hogy szeretitek a fahéjat, reméljük, hogy hamarosan az új gasztronómia- design- gasztordesign lap is a kedvenceitek között lesz. 
Zsófi barátnőm segítségével sorsoltunk, aki a listát látatlanul, számokat mondott. Én Zalában néztem a listát, ő meg Pécsett "okosan" és megfontoltan számokat választott. Így az alábbi szerencsések fogják postai úton a Fahéj Magazin egy-egy számát megkapni.
Gálné Ágnes
Süregh Anetta
Hedi Barcsik
Orsolya Szabó
Györgyi Valler
Otília Berta


Mindenkit kérek, hogy írjon emailt postai címével és nevével az otthonzalaban@gmail.com címre. 

Akik nem jelentkeznek két héten belül címükkel, azok helyett új nyertest húzunk! 

Gratulálunk a nyerteseknek! 

Keressétek a magazint a nagyobb újságárusoknál! 
Igazán érdemes!

2012. június 27., szerda

Fűszer - és gyógynövénykertem újra

Amikor lakásban éltünk, akkor is volt fűszernövénykertem. Na, jó azt túlzás kertnek nevezni, voltak cserepek, amikben tartottam fűszernövényeket. 
Rendszerint kipusztultak, nem azért mert nem gondoztam őket, hanem mert ezek a szupermarketes növények valahogy nem hosszúéletre vannak tervezve. Már ekkor eldöntöttem, hogy nekem lesz normális fűszernövénykertem, ahova bármikor kiszaladhatok petrezselyemért, mentáért vagy egy kis bazsalikomért. 

Már tavaly is megmutattam, hogy milyen a fűszeres kertecském. Idén átépítettem nagyobbra, mivel vannak növények, amik terjednek rendesen, de ezt nem is igen szeretném megakadályozni, mert örömmel használok nagy mennyiségben citromfüvet vagy oregánot is. 
A már életképes töveket nem akartam bolygatni, ezért az eredetileg kör alakú ágyást szélesítettem ki nagyobbra. Az egészet körberaktam bontott téglával. Az egyes növények teljes elburjánzása ellen és az esztétikum végett is, középről kiindulva sugárba elválasztókat tettem be, ami a régi kolostorkertek mintájára megközelíthetővé teszi a kör közepén található növényeket is, úgy, hogy közben nem lépek semmilyen növényre és a lábam sem lesz földes. 
A most bemutatott képek egy hónapja készültek, mára a növények óriásiak lettek. A téglák, az eső és a rajtuk járkálás miatt szépen beálltak.
Növények ebben az ágyásban: citromfű, menta, fodormenta, kakukkfű, kétféle zsálya, bazsalikom, barna bazsalikom, tárkony, snidling, oregano, 1 levendula csak a díszítés kedvéért és egy rózsa, akinek szanatóriumként használom a fűszerkertet. 
A konyhakertemben és másik ágyásokban van még kapor, körömvirág, petrezselyem, kövirózsa.

Illatos curry.  Az ágyást körbejárva illatorgiában van részünk. 
Itt még éledeznek a tél után vagy az ültetés után a növények. 
A futtatón ülő madár őrzi a kertet. 

Több bejegyzést is készítettem már a témában, nézd meg ezeket is, ha érdekelnek a fűszernövények.
Mi legyen a fűszerkertben? 

Profi fűszerkert

Lehetőségek fűszerkert kialakítására- fűszerspirál

Fűszerek és gyógynövények a kertemben 2011

Hogy tetszik az új kialakítás? Milyen a kertem? 

2012. június 25., hétfő

Természetes, világos otthon

Sajnos nem derül ki, hogy hol található ez az otthon. Én valahova északra tenném a képek alapján. Talán  skandináv, de lehet egy angol kisvárosban is valahol. Esetleg vegyes házasságban élők laknak benne, mondjuk egy norvég férfi és egy angol nő. Nem tudom, a lényeg, hogy az otthonuk igazán harmonikus, sok természetes anyagot kombinálnak benne. A kert pedig csodás, romantikus, pihentető! 
A képeket Eva Kylland készítette.
Csak természetesen. Felső szekrények helyett nyitott polcsor kapott helyet a fehér lambéria előtt. A porcelán mosogató örök kedvencem. Tetszik, hogy a kiegészítőket is a természetesség jegyében választották. 
Az ablakban két kis olajfa várja a melegebb napokat, hogy a kertbe kerülhessenek. 
Nappali, étkező egy térben és mégis külön. A fehér faburkolat a falon jó háttér minden számára.
Tonett székek, a világos étkezőben. Nyári napokon egybenyitható a terasszal. 
Dupla mosdó az antik komódban. A robusztus hatást ellensúlyozza fehér fal. 
Légies, könnyed. Hófehér kanapé, fotelek nőies virágos párnákkal. A csillogó üveg kiegészítők és a kis családi képek még inkább személyessé teszik a teret. A függönyözetlen ablakok miatt megszűnik a különbség kint és bent között. 
Asztali szépségek. 
Reggeli a kertben? Gyönyörű ez az étkészlet. Már csak azért is érdemes megenni az ételt, hogy lássuk a festett pünkösdirózsát az alján. Az üvegburákért odavagyok, a rododendronok a háttérben lenyűgözőek. 
 Pihenés a kertben, egy kis magazin nézegetéssel egybekötve. Csodás program! 
Borostyán és régi cink kaspó szerintem jó páros. 11-kor találkozunk a régi kertkapunál. 

Nekem a kert és az étkező a kedvencem, meg az üveg dolgok: búrák, vajtartó. És neked mi tetszik a legjobban ebből az otthonból? 

2012. június 23., szombat

Csipke Csoda- Ötletek csipkék újragondolására

Néha levelekben írjátok, hogy miért nem mesélek többet magamról, miért nem mutatok többet a mi életünkből. Most bevallom, hogy minden itt megjelenő bejegyzésem valahogy reflektál az életemre, az éppen engem foglalkoztató kérdésekre. 
A mai, Csipke Csoda írásom és képgyűjteményem, a dédanyámtól (,akit soha nem ismertem) örökölt csipkeszerű csodás horgolások inspirálták. Már bevallottam nektek, hogy nem igazán tudok horgolni, de a munkát, az elképesztő teljesítményt így is látom a 80-as, 150-es, 200-as fonalvastagságú parányi öltésekben. 
Egy gyűjteményt hoztam, melyből inspirációkat meríthettek, ha az örökölt, talált, esetleg készített csipkéket , horgolásokat nem szeretnétek kis terítőként felhasználni.
Én alig tudok választani.

Forrás
 Gyönyörű az összhang a csipkefüggöny és a régi üvegcsékből készített vázák között. 
Forrás
 Futóként fantasztikusan mutat a rusztikus asztalon. 
Forrás
 A legmodernebb enteriőrben is találhat magának helyet a csipke. 
Forrás
 Extra romantikusoknak, ajándékba is. 
Forrás
 Az áttört minták szinte igénylik, hogy gyertyát, lámpát tegyünk bele. 
Forrás
 Családi képek mögött, keretezve. Múlt és jelen egy falon. 
Forrás
 A kis terítő mintája köszön vissza a tálon, akár égetős gyurmából is elkészíthető, de egy ügyes keramikus örömmel elkészíti nekünk. 
Forrás

 Vászonterítőt díszítve.
Tökéletes téli dekoráció, olyanok, mint hópihék.

Kavarog a fejem, mihez is kezdjek a csodás kis terítőkkel. Legyen belőlük párna, terítő esetleg lámpa? Azt is bevallom, annyira gyönyörűek, hogy elgondolkozom egyáltalán van-e jogom újragondolni őket? 
Szereted a csipkét? Van az otthonodban? 



2012. június 22., péntek

Fahéj Magazin Ajánló+ Játék


Fahéj, évezredek óta használják, ezt az igen jellegzetes és különleges fűszert a konyhaművészetben és a gyógyászatban egyaránt. Ízesítő hatása mellett számtalan pozitív tulajdonsága van, megszünteti az emésztési zavarokat, csökkenti a diabéteszt, felmelegítő hatású, vírusölő, és kedvezően hat a mentális képességekre. Hogy miért mesélem el ezeket, miközben egy új magyar gasztronómiai- design magazin ajánlóját olvasod? Mert hiszem, hogy az újságárusoknál megvásárolható, háromhavonta megjelenő lap legalább ugyanilyen jó hatást gyakorol olvasójára, sőt annak egész családjára, mint maga az aromás fűszer!


És, hogy hipotézisemet igazoljam is, nézzük az egyes pontokat.
1.       Ízesítő hatású: A Fahéj egy új, hiánypótló lap, mely itthon beszerezhető alapanyagokkal készített ételeket mutat be, igazán igényes kivételezésben. Egyszerre főzésre és alkotásra inspirál, számos ismeretet ad a gasztronómia témakörében.
2.       Megszünteti az emésztési zavarokat. A magazinban több mint 80 szezonális élelmiszerekből összeállított recept található. Az egyszerűektől kezdve, melyek a fiatal háziasszonyokon sem fognak ki, a konyhamestereknek valókig. A legegyszerűbbek, akár néhány perc alatt összeállíthatóak, de akadnak olyan befőzési tippek, melyek eredményét még télen is falatozhatjuk. A magazint lapozgatva garantáltan nem fanyalodsz készételekre, hanem azon töröd a fejed milyen finomsággal, örvendeztesd meg a családod, barátaid a következő hétvégén vagy akár már aznap este egy könnyű tésztavacsorával.
3.       Csökkenti a diebéteszt. A magazinban számos ételallergiával küzdő beteg is talál magának receptet.
4.       Felmelegítő hatású. Tudom, hogy a nyári hónapokban inkább hűsítőkre vágyunk, remek koktélreceptek szolgálják a hűsölést. A melegítő hatást én a szív tájékán éreztem a Fahéj Magazin lapozgatása közben. Ugyanis büszkeséggel töltött el, hogy 100%-ban magyar magazin lehet ilyen igényes és kitalált. Az olvasó az album érzését kapja tőle, melyet jó eltenni, akár évek múlva is lapozgatni, ha jelen esetben nyári ötletekre vágyunk. A magazin mindig egy-egy évszakhoz kapcsolódva több témát dolgoz fel, állandó rovatok: gyerekeknek szóló receptek, étteremajánló, receptek ételallergiával küzdőknek.
5.       Vírusölő hatása van. A Fahéj magazin jó példát mutatva fejti ki a vírusölő hatását. Olyan mércét állít, melyben utat mutat a magyar gasztro, gasztrodesign lapok számára.
6.       Kedvező hatást gyakorol a mentális képességekre. A csodás fotók nézegetése, már önmagában feldobja az embert. Minden képet Csigó Zita fotográfus készít, aki könyveknek, magazinoknak fotóz, és reklámanyagokat készít, külföldre is.  De számomra a legnagyobb öröm, hogy a receptek mellett egyedi dekorációs ötletek is szerepelnek. Tálalással, ajándékkészítéssel, ünnepi dekorációval egyaránt találkozhatunk a Lumen Kiadó által forgalmazott lapban.




Ha úgy érzed, hogy szükség van életedben egy kis ízesítésre, egy kis frissességre, akkor vásárold meg a lapot! Ha szeretnéd, hogy a Fahéj jótékony hatásait kifejtse, nem kell mást tenned, mint a nagyobb újságárusoknál keresned.
Ha pedig szerencséd lesz, akkor a nyári számot akár meg is nyerheted a Fahéj Magazinnal közös játékunkon!

Játék feltételei:

6 szerencsés nyertes 1-1 Fahéj magazint kap postai úton.
Mit kell tenned, hogy hamarosan főzni, alkotni kezdhess a legújabb receptek, inspirációk alapján?
1.      Légy Facebook követője a Fahéj Magazinnak.
2.      Csatlakozz az Otthon Vidéken Facebook oldalához.
3.      Írd a fénykép alá, hogy mi a kedven fahéjas ételed. ITT.


Jelentkezni lehet: 2012. június 27. 21. óráig.



A magazinokat csak magyarországi címre postázzuk. A nyerteseknek a sorsolást követő 1 héten belül kell jelentkezniük, az újrasorsolás jogát fenntartjuk.

Sok szerencsét kívánunk! 


2012. június 20., szerda

Gyarmati színek a hálószobában- Átalakítás

A tavasz, a megújulás időszaka, ilyenkor fogyózik a nők több mint fele, merészebben festetnek- vágatnak hajat és hosszabb esti kimenőket engednek maguknak az emberek, még hétköznapokon is. Ha megújulás, akkor ne csak a testünkre, hanem otthonunkra is fordítsunk egy kis időt, vagy esetleg sokat.
Igaz, már a nyárban járunk mégis egy olyan sorozatot indítok, mely inspiráló lehet azok számára, akik most szeretnének belevágni a festésbe, átalakításba. Mostanában elég gyakran járok festékboltokba és őszintén mondom, nagyon meglep és egyszerre elégedettséggel tölt el, hogy sokan vannak, mindig! Mert ebből azt a következtetést vonom le, hogy az emberek átfestik a lakásukat. Akár két drágább díszpárna árából át lehet festeni egy szobát, teljesen új hangulatot kölcsönözhetünk a helyiségnek és persze magunknak is. Megtapasztalhatjuk, hogy mennyire üdítően hat testre és lélekre egyaránt, ha egy színes, harmonikus szobában ébredünk, az elszürkült fehér helyett.
Tudom, hogy  a festés egy egész lavinát indít el, mert akkor kellenek új párnák, esetleg függöny, szőnyeg, lámpa is. Apró kiegészítők, képek, vázák és még hosszan sorolhatom. De mennyivel jobb, ha ilyen hobbink van, mintha a kocsmába járnánk vagy cigire költenénk, nem?

Igazán látványos a változás, egy kicsit semmilyen szobából egy igazi trópusi hangulatot idéző kellemes, meghitt háló lett.
Bátor színválasztás. Megfelelő kiegészítőkkel nyugalmas összképet eredményez, annak ellenére, hogy a narancs, a türkiz és a zöld több árnyalata is visszaköszön a helyiségben.
A gyarmati hatást erősíti a római roló, a fonott bútorok és a falon végigfutó minta is. A minta sablonnal és lelkesedéssel viszonylag könnyen elkészíthető.
A szekrény mintája, akár a múlt századi cementlapok.
 
A komód elnyeli a hálószoba szükséges kellékeit.
A ládában tarthatják az éppen nem használatos ágyneműket, plusz takarókat. A narancs és türkiz tökéletes párosa látható. A pillangós párnát imádom, de virágos párna és a mintás ágytakaró is nagyon tetszik.
A háló sarkában egy kis pihenő kuckó is helyet kapott. Ez a szoba, akár egy kis lakosztály funkcionálhat. Világos, vidám, barátságos.

Te milyennek találod? Melyik a kedvenc részed, ötleted belőle?

2012. június 15., péntek

Kitty Függyönyszalon- Interjú

Függönyt választani legalább olyan nehéz, mint megtalálni álmaink táskáját vagy cipőjét egy nagy alkalomhoz, amikor szeretnénk, ha minden tökéletes lenne öltözékünkön. Nem árulok el nagy titok, ha azt állítom, hogy ez is egy szakma. És ahogy minden szakmát, igazán jól csinálni nem könnyű.  Egyszerre kell érteni a lakberendezéshez, varrni kell tudni, nagyfokú emberismeretre van szükség és a kommunikációs készségért sem szabad a szomszédba menni, hogy olykor a kizárólag hümmögő vásárló szavain is ki tudjunk igazodni. Honosi Hannával beszélgettem, aki a Kitty Függönyszalon egyik vezetője, résztulajdonosa. Hanna már gyerekként szívta magába a lakástextilek szeretetét, ugyanis a családi vállalkozásukat, mára szüleivel együtt vezeti. Hanna nagy szakértelemmel és kedvességgel fordul az emberek felé. Két üzletünk van, emellett Pest és Komárom- Esztergom megyében, vállalnak helyszíni, személyes tanácsadást. A bemutatkozóban megismerkedhettek egy innovatív családi vállalkozással és a 2012-es lakástextil trendekkel.
Romantikus rózsák és csíkok, tökéletes párosa.

Kalitkával kiegészítve. 
 Mikor alakult a Kitty Függönyszalon?
Szüleim 1991-ben találták ki, hogy függönyözéssel szeretnének foglalkozni. Első üzletüket lakhelyükön, Nyergesújfalun nyitották. A bolti forgalmazás mellett mivel akkor még virágkorát élte a piacon történő értékesítés, minden hétvégén Gyálra, Esztergomba és Szentendrére jártak.
Az idők során, ahogy minden más, a kereskedelem is változott, a piacozás leáldozóban volt, új lehetőségek nyíltak meg. Ennek eredményeképpen 2000-ben megnyitották második üzletüket Dorogon, szintén Komárom-Esztergom megyében.
A piac szerencsére tovább bővült, és az egyre növekvő igények kielégítésére 2005-ben megnyitottuk a Kitty Függönyszalont. A szalon lehetőséget nyújt a termékek igényes, tágas eladótérben történő értékesítésére, az önálló munkafázisok egy helyre terelésére, akár üzleti megbeszélésekre is.
Jelenleg a két említett üzlettel üzemelünk, bár az utóbbi évek újabb kihívások elé állítanak minket. Vevőkörünk bővítése érdekében újfajta kiszolgálással igyekszünk vásárlóink kedvében járni. Ezt főleg én végzem, sok esetben kérem édesapám vagy édesanyám segítségét. Helyszíni szaktanácsadással és felméréssel törekszünk vevőink számára kényelmesebbé és egyszerűbbé tenni a vásárlási folyamatot. Ilyenkor egy előzetes, akár telefonos igényfelmérés során körvonalazódnak a kívánságok és ehhez megfelelően mintákkal, katalógusokkal és fotókkal felszerelkezve érkezünk a helyszínre. Vonzáskörzetünk bővítését eme új szolgáltatás és az én budapesti lakhelyem segíti elő, így ide sorolhatjuk Komárom-Esztergom és Pest megyéket.

Mi a filozófiátok?
A maximum alatt semmivel nem elégszünk meg. Szüleim is, én is érzékenyek vagyunk erre. Rendkívül fontosnak tartjuk az udvarias, szakszerű kiszolgálást és azt is, hogy minőségi árukkal dolgozzunk. Mindezt természetesen elérhető áron. Hiszen célunk, hogy minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni vevőinket és természetesen az is, hogy ők maximálisan elégedettek legyenek.

Elhivatottak vagyunk a szakmánk iránt. Szüleim sem tudják elképzelni, hogy mással foglalkozzanak és bizony én is elég rég óta arra vágyom, hogy a csapat tagja lehessek.
A régi varrógép mára csak díszlet, de mindig emlékeztet a múlt fontosságára. 

Milyen stílusú termékeket tartotok?Stílusban nehéz lenne meghatározni, hiszen nem köteleztük el magunkat ezen a téren. Választékunkból mindenki megtalálja a megfelelő darabokat úgy az olasz minimál stílushoz, mint a klasszikus nagy barokkos mintákhoz. Beszállítóink is kevésbé egy-egy stílus képviselői, mint inkább igyekeznek minél szélesebb választékot biztosítani.
Milyen márkákat tartotok?
Beszállítóink: Laguna, Szintetika, Rovitex, M&A, Gardénia, Birkmayer, Wölfel, Schwöller, A+Á-Nemű Kft (Sweet Dreams), Csárdatex, Naturtex, Linea Natura, Malom Kft., Avantis, Gerster, Billerbeck, és még sokan mások…
A fotón a Laguna kollekció darabjai láthatóak.
Mik a legkedveltebb termékek? Neked éppen most mi a személyes kedvenced?
Vásárló függő, hogy ki mit szeret a legjobban. A kézimunkázó vevőinknek az a boldogság, ha megkapják azt a hímzőfonalat vagy horgolótűt, amire éppen szükségük van.
Ha az ablakok körüli árnyékolásról és dekorálásról van szó manapság két top termékünk: a raff-roló (más néven római roló) és a lapfüggöny.
Személyes kedvencem a raff-roló mondjuk az új tavaszi-nyári függönykollekció valamely darabjából megvarrva. Teljesen odavagyok a 2012-es tavaszi/nyári trendektől! Szívem szerint minden héten új függönyt varrnék otthonra.
Mi inspirált téged a megvalósításban?
Inspirál a vállalkozásba vetett hitem!
Inspirál a családom, az a gyermekkori álmom, hogy ezt a vonalat ne hagyjam veszi és szüleim életének munkáját éltessem amíg csak lehet. Inspirál az a sok csodálatos anyag, amivel dolgozunk. Szeretek bemenni a boltba és napról-napra gyönyörködve végiglapozom a mintasálakat, pedig számtalanszor láttam már őket.
Inspirál az a pillanat, amikor kész vagyunk egy komplett ablaknyi vagy lakásnyi függönnyel, édesapámék felszerelik és meglátom a vásárlónk elégedett tekintetét! Hiszen annál nagyobb elismerés nincs, mikor a számunkra legfontosabb emberek, a vásárlóink elégedettek!
Referencia munka, árnyékolásból jeles.

Mik az újdonságok a 2012-es évben a lakástextilek terén?

Textilekben megjelentek a három-dimenziós anyagok, amelyek kiemelkednek a síkból és teljesen új távlatokat nyitnak meg a függönyözés terén. Természetesen az aktuális divatszínek évről évre megújítják választékunkat. Izgalmasnak találtam, hogy a függönyök mintázatán találkozom a finn design elemeivel. Közkedveltek lettek (táskában, ruhában, kiegészítőkben szintén) világvárosok (főleg London, Párizs) meghatározó épületeit, építészeti különlegességeit ábrázoló díszítés.

Ha elmegyünk az árnyékolástechnikai oldalra, bár nem újdonságok, de idén nagy népszerűségnek örvendenek a lapfüggönyök és pliszék. Ezek főleg technikai megoldások, több száz, az aktuális divatnak mindig megfelelő anyag közül választhatunk rá.
A gyerekszobák lehetnek színesek, háromdimenziós anyagokkal. 
Milyen színek érvényesülnek?

Színekben idén mindenki mást hoz és mond. Divatba jött a türkiz, amely próbálja a kék hidegnek vélt árnyalatait az emberek szívébe zárni, bézzsel, rózsaszínnel vagy akár zölddel kombinálva, szerintem idáig eredményesen. Így mondható a tavasz színének, amely idézi a kitisztult eget, friss tavaszi levegőt és a tenger utáni vágyakozást.
A nyár színe lett a korall, forróságot, bohóságot, fiatalos szabadságot jelképezve, kortól függetlenül!
Valamint egyre gyakrabban lehet találkozni a kék-piros kombinációval, ez sokaknak tengerész életérzést tükröz, de talán kevesebben tudják befogadni. Megvallom, nekem sem tudja belopni magát a szívembe, pedig sok különleges színkombinációnak sikerült már.
Az idei évben nagy divat a rózsaszín zölddel. 

Hol gyártják a termékeket, kik varrják?

Cégünk teljes körű szolgáltatásokat nyújt minden termékkel kapcsolatosan, amely nálunk megtalálható. A vevőkiszolgálástól kezdve, a helyszíni tanácsadáson át, a készre varrásig, vasalásig vagy éppen a felszerelésig, minden területen.

Ha viszont arról van szó, hogy az általunk forgalmazott és feldolgozott termékek honnan származnak, a lista nem éppen rövid.
Mivel sajnos textilgyártás már nincs Magyarországon, így a jelenleg forgalmazott lakástextilek származási helye: Németország, Franciaország, Spanyolország, Törökország, India, Kína.
Ha a karnisokat és árnyékolástechnikát nézzük: Ausztria és Németország.
Forgalmazunk magyar cég által gyártott ágymatracokat (külföldi alapanyagból készítik, de a gyártás itthon történik).
Ágyneműhuzatok, paplanok: szintén itthoni cégek készítik, külföldi alapanyagokból.

Kik tervezik őket?

A tervezés folyamatában a vásárolóval közösen veszünk részt. Ha már kiforrt kéréssel jönnek, maximum a technikai megoldás által megkövetelt apró finomításokat végezzük el. Ha viszont ránk bízzák magukat, akkor tapasztalt, szuper eladóinkkal és szüleimmel együtt igyekszünk a kuncsaft és otthonának stílusához megfelelő megoldásokat találni. Természetesen rengeteget foglalkozunk lakberendezési témákkal, hiszen egy fontos szegletét képviseljük mi is.

Mit szeretne közvetíteni a Kitty Függönyszalon?

A Kitty Függönyszalon legnagyobb értéke az elégedett vásárló. Egy olyan társasággá igyekszünk válni, ahová szívesen térnek be az emberek, ahol nem érzik a kényszert, hogy vásárolni kell. Ahol őt kedves fogadtatás várja, szakszerű kiszolgálással és tanácsokkal látjuk el és bizalommal meri átadni magát tanácsainknak és széles választékunknak. Ahol mindent megtalál, amire csak szüksége van és mindezt természetesen olyan áron, amelyet megengedhet magának. Szeretnénk, ha nevünket az emberek valahol mélyen eltárolnák, és ha olyanra van szükségük, amit biztosítani tudunk, hozzánk fordulnának.

Kitty Függönyszalon által forgalmazott termékek és nyújtott szolgáltatások:
-         fényáteresztő függönyök
-         sötétítő függönyök
-         dekor függönyök
-         karnisok, tartozékaik és szerelvényeik
-         terítő anyagok és készre varrt terítők
-         korszerű, beltéri árnyékolástechnikai megoldások (lapfüggöny, pliszé, roló, szalagfüggöny, reluxa)
-         ágytakarók
-         ágyneműk garnitúrák és ágynemű huzatok
-         díszpárnák
-         ágymatracok
-         bútorszövetek
-         rövidáru (cérnák, gumik, szalagok, stb.)
-         konyharuhák
-         viaszos vásznak


-         helyszíni felmérés és szaktanácsadás (méretgarancia)
-         méretre szabás-varrás
-         egyedi fazonok elkészítése
-         felszerelés
-         függöny felrakás, fazonbeállítás
Vidám, gyerektextilek. 
Ugye milyen jó olvasni ilyen lelkes, sikeres magyar kisvállalkozókról? Szívmelengető nekem, amikor egy teljes család tud egy cél érdekében együtt dolgozni, mindenki megtalálja benne a saját útját, lehetőségeit. Azt hiszem, nagyon fontos, hogy az ilyen jellegű boltokat részesítsük előnyben, mint vásárló, annak érdekében, hogy a kereskedelem személyes mivolta újra értékké váljon. Köszönöm a beszélgetést!

Kérdéseiddel fordulj Hannához, aki a klasszikus és a legújabb trendekben is tud tanácsod adni bármilyen lakástextillel kapcsolatos témában.
Hamarosan közös játékot indítunk! Hasznosnak, érdekesnek találtad ezt a cikket?

Kitty Függyönyszalon elérhetőségei itt megtalálhatóak. A képeken látható függönyök, textilek mindegyike megvásárolható postai úton is egyeztetés alapján. 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...